Vi gjenåpner 03 juni 2020!

Vi har tilpasset oss dagens situasjon og kan endelig igjen åpne dørene for våre gjester!

"Fantastisk aktivitet!"

Ole Sørnes Askvik, på Facebook

"Over all forventning!"

Torleik Svelle, på Facebook

"Førsteklasses escape room!"

TripAleks på Tripadvisor

Hva er Escape Room?

Et Escape Room er et spesialbygd rom fylt med spennende oppgaver, koder og gåter som løses gjennom logikk, kreativ tenkning og godt samarbeid.

Denne underholdningstrenden har tatt Norge med storm de siste fem årene, og Perfect Escape har vært med fra begynnelsen! Vi utvikler alle våre rom selv og er opptatt av historiefortelling, høy kvalitet og gode opplevelser!

Våre Escape Room

Våre Escape Room spill

Treasure Hunt Escape Room

Treasure Hunt

Bli med i Leonardo da Vincis spennende univers av koder og finurlige hemmeligheter, på jakt etter tempelridderordenens hellige sverd.

Er dere smartere enn selveste da Vinci?

The Vault Escape Room

The Vault

I The Vault skal dere hindre tyskerne å få kloa i Norges Banks gullbeholdning. Spillet er inspirert av virkelige hendelser som utspilte seg på Lillehammer i aprildagene 1940.

Vil dere bli nasjonale helter?

Perfect Escape Box Lobby

Perfect Escape Box

Escape Room in a Box! Prøv opptaksprøven til vårt Perfect Intelligence Byrå. Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni. Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier! Spilles i vår lobby av opptil 30 personer på en gang!

"We wish we could give more than 5 stars!"

Christophe Rau, på Facebook

"En morsom opplevelse alle burde få med seg!"

martinA8991HQ, på Tripadvisor

"Må si at dette var helt fantastiske rom!"

Johannes Lindrupsen, på Facebook

Våre pakkeløsninger

Teambuilding

I vår firmapakke får dere spill i våre populære Escape Room, samt Perfect Escape Box. Deretter fortsetter festen med en herlig treretters middag hos Hvelvet restaurant. Alt for kun kr 1089,- eks.mva. per person. Perfect Escape Box kan også leveres der dere er. Ta kontakt for mer info!

Bursdagsfest

Skap en uforglemmelig opplevelse og arranger bursdagen alle vil huske hos Perfect Escape! Dere kan ta med egen mat og drikke, eller vi kan bestille pizza og annen mat til dere fra Peppes Pizza.

Utdrikningslag

Perfect Escape passer perfekt inn i et utdrikningslag! Hos oss får dere oppleve noe spennende og morsomt som setter stemningen for resten av dagen og gjør at alle blir godt kjent med hverandre.