Velg din escape room-opplevelse!

Treasure Hunt

Bli med i Leonardo da Vincis spennende univers av koder og finurlige hemmeligheter, på jakt etter tempelridderordenens hellige sverd.

The Vault

I The Vault skal dere hindre tyskerne å få kloa i Norges Banks gullbeholdning. Spillet er inspirert av virkelige hendelser som utspilte seg på Lillehammer i aprildagene 1940. Vil dere bli nasjonale helter? 

Tutankhamuns Gravkammer

Dere er arkeologer på oppdrag i Tutankhamuns Gravkammer i Egypt. Plutselig har dere utforsket lenger enn dere burde og er fanget i et av Tutankhamuns hemmelige kamre.

"Fantastisk aktivitet!"

Ole Sørnes Askvik, på Facebook

"Over all forventning!"

Torleik Svelle, på Facebook

"Førsteklasses escape room!"

TripAleks på Tripadvisor

Hva er Escape Room?

Et Escape Room er et spesialbygd rom fylt med spennende oppgaver, koder og gåter som løses gjennom logikk, kreativ tenkning og godt samarbeid.

Denne underholdningstrenden har tatt Norge med storm de siste fem årene, og Perfect Escape har vært med fra begynnelsen! Vi utvikler alle våre rom selv og er opptatt av historiefortelling, høy kvalitet og gode opplevelser!

Våre Escape Room

"We wish we could give more than 5 stars!"

Christophe Rau, på Facebook

"En morsom opplevelse alle burde få med seg!"

martinA8991HQ, på Tripadvisor

"Må si at dette var helt fantastiske rom!"

Johannes Lindrupsen, på Facebook

Våre pakkeløsninger

Bedriftspakke

I vår firmapakke får dere dobbel runde spill: Først en runde Escape Room etterfulgt av en runde Escape Box i lobbyen. Deretter fortsetter festen med en herlig treretters middag hos Hvelvet restaurant.

Bursdagsfest

Skap en uforglemmelig opplevelse og arranger bursdagen alle vil huske hos Perfect Escape! Dere kan ta med egen mat og drikke, eller vi kan bestille pizza og annen mat til dere fra Peppes Pizza.

Utdrikningslag

Perfect Escape passer perfekt inn i et utdrikningslag! Hos oss får dere oppleve noe spennende og morsomt som setter stemningen for resten av dagen og gjør at alle blir godt kjent med hverandre.

Vi er Norges mest erfarne på Escape Room!