Vi har dessverre midlertidig stengt pga koronasituasjonen i Oslo.

Følg oss på Facebook og Instagram for informasjon om når vi åpner igjen.

Populære Escape Rooms

Tutankhamuns gravkammer

Dere er arkeologer på oppdrag i Tutankhamuns Gravkammer i Egypt. Plutselig har dere utforsket lenger enn dere burde og er fanget i et av Tutankhamuns hemmelige kamre. Klarer dere å finne veien ut i tide?

Da Vincis Treasure Hunt

Bli med i Leonardo da Vincis spennende univers av koder og finurlige hemmeligheter, på jakt etter tempelridderordenens hellige sverd. Er dere smartere enn selveste da Vinci?

Perfect Escape Box

Escape Room in a Box! Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni. Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier! Spilles i vår lobby av opptil 30 personer på en gang!

"Fantastisk aktivitet!"

Ole Sørnes Askvik, på Facebook

"Over all forventning!"

Torleik Svelle, på Facebook

"Førsteklasses escape room!"

TripAleks på Tripadvisor

Hva er Escape Room?

Et Escape Room er et spesialbygd rom fylt med spennende oppgaver, koder og gåter som løses gjennom logikk, kreativ tenkning og godt samarbeid.

Denne underholdningstrenden har tatt Norge med storm de siste fem årene, og Perfect Escape har vært med fra begynnelsen! Vi utvikler alle våre rom selv og er opptatt av historiefortelling, høy kvalitet og gode opplevelser!

Book

"Spennende og variert! "

LineMarita, på Tripadvisor

"Nervepirrende spill og utfordrende gåter skapte fantastisk stemning! "

Solveig Pettersen, på Facebook

"Gøy for alle!"

Tina T, på Tripadvisor

Våre pakkeløsninger

Bursdagsfest

Å spille Escape Room og andre Perfect Escape spill er moro for alle, uansett alder. I lobbyen vår har vi plass til 16 personer, etter justering mtp smittevern, og vi ordner gjerne med mat, drikke og kaker eller dere kan ha med eget.

Utdrikningslag

Våre Perfect Escape spill passer perfekt for utdrikningslag! Velg mellom vårt utendørs spill Amazing Race eller våre fire Escape Room innendørs. Dere får tilgang på lobby 15 min før og etter spill og vi kan hjelpe dere med å booke flere aktiviteter.

Pakkeløsning med middag

Bestill vår pakkeløsning og få en helaften med teambuilding, spill og fantastisk mat. I denne pakken får dere først spille Escape Room og så Perfect Escape Box i lobbyen. Deretter følger en herlig treretters middag på Resturant Louise på Aker Brygge. Alt for bare 1389,- pr person og hele beløpet samlet på én faktura. Enklere blir det ikke.