Escape Room er den perfekte aktiviteten for teambuilding!

Våre Escape Room er en aktivitet dere kan lære mye av, samtidig som dere har det moro sammen. Alle våre spill er bygd nettopp med dette i bakhodet; det skal være en morsom aktivitet som inspirerer til å bli bedre på samarbeid, kommunikasjon og kreativitet på en god måte.

Les mer om våre Escape Room under SPILL i menyen.

Amazing Race

Hva med en spennende utendørs aktivitet der alle konkurrer om å løse et oppdrag raskest mulig? Hvilken gruppe klarer å samarbeide og kommunisere bedre enn alle andre? Hvilken gruppe er mest kreativ? Vi har tatt Escape Room konseptet utendørs og laget et spill som foregår i området mellom Stortinget og Bussterminalen. Her kan vi ha grupper på mellom 4 og 70 personer. Passer perfekt som en del av en lengre konferansedag.

Perfect Escape Box

Escape Room i en koffert! Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni. Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier! Spillet foregår i lobbyen vår og kan spilles av opp til 30 personer samtidig. Perfect Escape Box passer både som pauseunderholdning underveis i et konferanseopplegg, som en avslutning på kvelden eller som et supplement til Escape Room så vi kan ha totalt 50 mennesker i spill samtidig.

Café Sorgenfri

Fortsett teambuildingen og bygg videre på den gode stemningen med en deilig middag på Café Sorgenfri på Aker Brygge – en av de lengstlevende restaurantene på Bryggetorget. Bestill gjennom oss og få alt på én faktura. Hos Café Sorgenfri får dere deilig mat med god service i spennende lokaler fullt av antikviteter og rariteter samlet inn fra hele verden av innehaverne selv. De beskriver restauranten sin som «et lunt og deilig sted for folk flest som ønsker å feire livet». Kjøkkensjefen har bakgrunn som kokk ved Bagatelle i Oslo og komponerer smakfulle og spennende retter som alle kan like. Bord og servering bestilles samtidig som du booker spill hos oss. Bruk gjerne kontaktskjemaet under eller send oss en mail på oslo@perefctescape.no.

Få mer ut av teambuildingen

Vår samarbeidspartner Konsonant har lang erfaring med å holde workshops og seminarer der målet er å forbedre kommunikasjon, samarbeid og kreativitet i bedriften. Disse tre tingene henger nøye sammen og er derfor ypperlig å snakke om i kombinasjon med Escape Room og andre Escape Room-spill.  Si fra om dere ønsker tilbud fra Konsonant for et faglig opplegg som viser og dokumenterer hvordan deres arbeidskultur kan bli mer åpen, inkluderende og kreativ, eller les mer om hva de har å tilby på nettsiden deres ved å klikke på linken i høyremenyen.

Ta kontakt via skjemaet under og fortell oss om deres ønsker, så lager vi en perfekt pakke for dere!