Escape Room er den perfekte aktiviteten for teambuilding!

Bestill vår populære firmapakke og få en helaften med teambuilding, spill og fantastisk mat.
I vår firmapakke får dere én runde Escape Room etterfulgt av én runde Perfect Escape Box i lobbyen.
Deretter følger en treretters middag på Café Sorgenfri på Aker Brygge.
Pris pr pers: 1380,- inkl mva.
Pris inkluderer ikke drikke, men dette kan bestilles direkte på restauranten. Drikkeregningen må gjerne legges til den totale fakturaen som sendes fra oss.
For 75,- ekstra per person er det også mulig å bestille snacks før og mellom spill hos oss. Da serverer vi kaffe samt et utvalg av bakst, frukt, nøtter, sjokolade og chips.

Les mer om våre Escape Room under SPILL i menyen.

Café Sorgenfri

Hos Café Sorgenfri får dere deilig mat med god service i spennende lokaler fullt av antikviteter og rariteter samlet inn fra hele verden av innehaverne selv. De beskriver restauranten sin som «et lunt og deilig sted for folk flest som ønsker å feire livet». Kjøkkensjefen har bakgrunn som kokk ved Bagatelle i Oslo og komponerer smakfulle og spennende retter som alle kan like. Bord og servering bestilles samtidig som du booker spill hos oss. Bruk gjerne kontaktskjemaet under eller send oss en mail på oslo@perfectescape.no.

Få mer ut av teambuildingen

Vår samarbeidspartner Konsonant har lang erfaring med å holde workshops og seminarer der målet er å forbedre kommunikasjon, samarbeid og kreativitet i bedriften. Disse tre tingene henger nøye sammen og er derfor ypperlig å snakke om i kombinasjon med Escape Room og andre Escape Room-spill.  Si fra om dere ønsker tilbud fra Konsonant for et faglig opplegg som viser og dokumenterer hvordan deres arbeidskultur kan bli mer åpen, inkluderende og kreativ, eller les mer om hva de har å tilby på nettsiden deres ved å klikke på linken i høyremenyen.

Ta kontakt via skjemaet under og fortell oss om deres ønsker, så lager vi en perfekt pakke for dere!