Perfect Escape gir dere det beste utdrikningslaget!

Vi kan ha grupper på alt fra 5 til 50 personer innendørs og opp til 70 utendørs.

Se forslag til aktiviteter under og ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Amazing Race

Amazing Race passer perfekt for utdrikningslag av alle størrelser. Det er funnet noen mystiske kofferter på T-banen i Oslo, men ingen har klart å åpne koffertene enda. Klarer dere det? Spillet foregår utendørs i Oslo Sentrum, noe som gjør at deltakerne vil møte hverandre underveis og gjør det lett å kombinere med andre aktiviteter, som å legge inn flere stopp underveis i spillet.

Escape Room

Vi har fire forskjellige Escape Room der dere kan konkurrere mot hverandre. Alle rommene våre er originalt utviklet av Perfect Escape og finnes ingen andre steder enn hos oss. Vi tilpasser spillene så dere kan konkurrere mot hverandre. Dere har også mulighet til å booke lobbyen vår, med plass til opp til 30 personer. hvor dere kan ta med egen mat og drikke, eller vi kan ordne med catering for dere.

Perfect Escape Box

Perfect Escape Box er som et Escape Room i en koffert og spilles i vår lobby, med opp til 30 deltagere. Spillet er en heftig spionjakt, der lag på 4-6 personer konkurrerer mot hverandre om å løse oppdraget raskest. Hvert lag får utdelt hver sin koffert og må kjempe mot tiden mens de løser gåter, finner hemmelige koder og graver seg stadig dypere inn i koffertens mystiske og sammensatte innhold. Dette spillet passer perfekt for utdrikningslag som ønsker å ha det moro sammen mens de inntar forfriskninger.

Ferden videre

Når den perfekte stemningen er satt anbefaler vi å fortsette festen hos vår samarbeidspartner Café Sorgenfri. Der får dere deilig mat og topp service i spennende lokaler fulle av spennende samleobjekter fra hele verden. Ønsker dere mer fart og spenning kan vi booke dere inn for en RIB-tur i Oslo-fjorden, med Ørnesafari og høy fart – en klassiker for utdrikningslag og noe alle vil like. Klikk på lenkene under «våre samarbeidspartnere» for å lese mer om Café Sorgenfri og RIB-tur i Oslofjorden.

Ta kontakt nå, så lager vi en plan sammen.