Firmafest hos Perfect Escape

I vår firmapakke får dere spill i våre populære Escape Room, samt en runde Escape Box i lobbyen etterpå. Deretter fortsetter festen med en herlig treretters middag hos Hvelvet restaurant. Alt for kun kr 1390,- per person (inkl mva). Rekkefølgen og innholdet i pakken kan endres etter deres ønsker, bare gi oss beskjed om hva som passer dere best.

Den perfekte teambuildingen!

Våre Escape Room-spill er en aktivitet dere kan lære mye av, samtidig som dere har det moro sammen. Alle våre spill er bygd nettopp med dette i bakhodet; det skal være en morsom aktivitet som inspirerer til å bli bedre på samarbeid, kommunikasjon og kreativitet på en god måte.

Les mer om våre Escape Room under SPILL i menyen.

Escape-spill i lobbyen!

Escape Room er en herlig time med moro som fyker forbi, og det er ekstra velkomment med en ny runde spill i lobbyen etterpå! I vår firmapakke er dette inkludert.

Velg mellom Perfect Escape Box, som er et Escape Room i en koffert! Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni! Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier! Les mer her Perfect Escape Box HER.

Eller forsøk deg på The New York Mafia!

N.Y. Mafia spilles også i vår lobby, og er ikke mindre enn 2-3 hele Escape Rooms komprimert inn i en diger boks! Her kan hele firmaet samarbeide om kriminelt maktmonopol i New York! Spillet krever strategisk samarbeid og oppgaveløsning og byr på enormt mye moro! Les mer om The New York Mafia HER.