Firmafest hos Perfect Escape

I vår firmafest-pakke får dere spill i våre populære Escape Room, samt spillet Perfect Escape Box. Deretter fortsetter festen med en herlig treretters middag hos Hvelvet restaurant. Alt for kun kr 1104 eks.mva. per person. Rekkefølgen og innholdet i pakken kan endres etter deres ønsker, bare gi oss beskjed om hva som passer dere best.

Den perfekte teambuildingen!

Våre Escape Room-spill er en aktivitet dere kan lære mye av, samtidig som dere har det moro sammen. Alle våre spill er bygd nettopp med dette i bakhodet; det skal være en morsom aktivitet som inspirerer til å bli bedre på samarbeid, kommunikasjon og kreativitet på en god måte.

Les mer om våre Escape Room under SPILL i menyen.

Perfect Escape Box

Escape Room i en koffert! Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni. Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier!

Perfect Escape Box kan leveres der dere er. Vi kjører ut og lager eventer i Lillehammer og omegn. Dette er den perfekte teambuildingen til seminarhelgen, julebordet, firmafesten etc.

Om dere booker Perfect Escape Box på avdelingen foregår spillet i lobbyen vår og kan spilles av opp til 30 personer samtidig. Kombinert med Escape Room så vi kan ha totalt 50 mennesker i spill samtidig.