Det perfekte utdrikningslaget!

Vi kan ha grupper på alt fra 5 til 50 personer og samarbeider med Hvelvet restaurant for de som vil ha en bedre middag etter en spennende opplevelse.

Se forslag til aktiviteter under og ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Escape Room

Vi har fire forskjellige Escape Room der dere kan konkurrere mot hverandre. Alle rommene våre er originalt utviklet av Perfect Escape. Velg mellom å kjempe dere frem i mørket Tutankhamuns Gravkammer, redde Norges gullbeholdning i The Vault, dra på skattejakt i Da Vinci´s Treasure Hunt eller legg ut på ferd med en ubåt der atomreaktoren kommer ut av kontroll i The Sub.

Vi tilpasser spillene så dere kan konkurrere mot hverandre. Dere har også mulighet til å booke lobbyen vår, med plass til opp til 50 personer. Her kan dere ha med dere medbrakt mat og drikke, eller vi kan ordne med catering for dere fra en våre samarbeidspartnere.

Perfect Escape Box

Perfect Escape Box er som et Escape Room i en koffert og spilles i vår lobby, med opp til 30 deltagere. Spillet er en heftig spionjakt, der lag på 4-6 personer konkurrerer mot hverandre om å løse oppdraget raskest. Hvert lag får utdelt hver sin koffert og må kjempe mot tiden mens de løser gåter, hemmelige koder og graver seg stadig dypere inn i koffertens mystiske og sammensatte innhold. Kombinert med Escape Room kan vi ha totalt 50 personer i spill samtidig.

Perfect Escape Box er veldig populært blant bedrifter og større grupper.

Ta kontakt nå, så lager vi en plan sammen.