Julebord hos Perfect Escape

I vår julebordspakke får dere spill i våre populære Escape Rooms, etterfulgt av ny runde spill i vår lobby med Perfect Escape Box eller The New York Mafia. 

Deretter fortsetter festen med en herlig middag på Hvelvet Restaurant. Her velger dere mellom Månedens treretters eller to-retters Julemiddag. Priser fra kr 1330,- pr pers. Rekkefølgen og innholdet i pakken kan endres etter deres ønsker. Bare gi oss beskjed om hva som passer dere best!

Den perfekte teambuildingen!

Våre Escape Room-spill er en aktivitet dere kan lære mye av, samtidig som dere har det moro sammen. Alle våre spill er bygd nettopp med dette i bakhodet; det skal være en morsom aktivitet som inspirerer til å bli bedre på samarbeid, kommunikasjon og kreativitet på en god måte.

Les mer om våre Escape Room under SPILL i menyen.

Escape-spill i lobbyen!

Escape Room er en herlig time med moro som fyker forbi, og det er ekstra velkomment med en ny runde spill i lobbyen etterpå! I vår julebordspakke er dette inkludert.

Velg mellom Perfect Escape Box, som er et Escape Room i en koffert! Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni! Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier!

Eller forsøk deg på The New York Mafia!

N.Y. Mafia spilles også i vår lobby, og er ikke mindre enn 2-3 hele Escape Rooms komprimert inn i en diger boks! Her kan hele firmaet samarbeide om kriminelt maktmonopol i New York! Spillet krever strategisk samarbeid og oppgaveløsning og byr på enormt mye moro!