En helaften alle vil huske!

Arranger bursdagen alle vil huske hos Perfect Escape. Å spille Escape Room og andre Perfect Escape spill er moro for alle, uansett alder. Vi har lang erfaring med å arrangere bursdager for alle aldre, fra 10 til 70 år. Dere kan velge mellom fire originale Escape Room, utendørs-spillet Amazing Race eller Perfect Escape Box, som spilles i vår lobby.

Om dere ønsker å ha hele selskapet hos oss kan dere leie lobbyen vår, med plass til 30 personer. Vi kan ordne med catering for dere, eller dere kan ha med egen mat. Aller mest anbefaler vi å gå videre til Café Sorgenfri, en av de lengstlevende restaurantene på Aker Brygge. De har deilig mat, topp service og spennende lokaler fulle av kuriositeter og samleobjekter fra hele verden. Klikk på linken til høyre for å se menyen deres og bilder av lokalene.

Ta kontakt nå, så hjelper vi deg å lage en minnerik dag full av gode opplevelser for jubilanten.

Escape Room

La gjestene konkurrere mot hverandre i våre fire Escape Room! Dere kan velge mellom å være eventyrere på skattejakt i Da Vinci´s Treasure Hunt, stoppe tyskerne fra å invadere Norge i Senk Blücher – 09 april 1940, redde menneskeheten fra å bli for dumme i Den Gale Oppfinneren eller bevege dere inn i de skjulte gangene til Tutankhamuns Gravkammer.

Å spille Escape Room passer godt for alle aldre og vi tilpasser spillene så alle skal få en best mulig opplevelse, uansett alder, erfaring og andre forutsetninger. Å ha stort spenn i alder internt i gruppene kan være en fordel, da en på 7 år, en på 17 år, en på 37 år og en på 70 år alle tenker litt forskjellig og kan bidra med forskjellige ideer og oppdagelser i spillet.

Perfect Escape Box

Escape Room i en koffert! Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni. Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier! Spillet foregår i lobbyen vår og kan spilles av opp til 30 personer samtidig. Perfect Escape Box passer både som pauseunderholdning underveis i et konferanseopplegg, som en avslutning på kvelden eller som et supplement til Escape Room så vi kan ha totalt 50 mennesker i spill samtidig.

Amazing Race

Hva med en spennende utendørs aktivitet der alle konkurrer om å løse et oppdrag raskest mulig? Hvilken gruppe klarer å samarbeide og kommunisere bedre enn alle andre? Hvilken gruppe er mest kreativ? Vi har tatt Escape Room konseptet utendørs og laget et spill som foregår i området mellom Stortinget og Bussterminalen. Her kan vi ha grupper på mellom 4 og 70 personer. Passer perfekt som en del av en lengre konferansedag.

Lobby og kjøkken

De fleste som arrangerer bursdag hos oss ønsker å bruke lobbyen vår før og etter spill. Lobbyen kan settes opp med plass til 30 personer, med langbord eller kafébord spredd utover i rommet. Dere kan ha med dere egen mat og drikke og benytte kjøkkenet vårt til å varme pølser eller annen enkel mat. Vi har det dere trenger for bespisning og servering, med tallerkener, glass, kopper, servise, boller, fat o.l.

Om dere ønsker å bestille mat kan vi ordne med kaker og annen catering fra Baker Hansen vegg i vegg hos oss, eller  pizza fra Peppes Pizza for dere. Om dere ønsker å gå videre til en deilig middag i spennende lokaler kan vi booke bord for dere hos Café Sorgenfri på Aker Brygge.