Perfect Escape Rooms

Da Vincis Treasure Hunt

Bli med i Leonardo da Vincis spennende univers av koder og finurlige hemmeligheter, på jakt etter tempelridderordenens hellige sverd. Er dere smartere enn selveste da Vinci?

The New York Mafia

Dere er en mafiabande som konkurrerer om kriminelt maktmonopol i New York City! The New York Mafia er en STOR Escape Box som spilles i vår lobby. Her kan opp til 15 deltakere samarbeide om én box!

Den gale oppfinneren

Året er 2047 og verdensbefolkningens IQ er blitt drastisk redusert! Som siste rest av noenlunde intelligente mennesker er oppdraget deres å redde menneskeheten fra komplett idioti ved å fullføre Den gale oppfinnerens maskin i tide!

Senk Blücher – 09 april 1940

Datoen er 9. april 1940 og tyskerne seiler inn i Oslofjorden med slukte lanterner. Du er stasjonert på Oscarsborg festning og oberst Eriksen har gitt sin kommando: Båten skal skytes! Oslo by og kongens liv er i deres hender.

Tutankhamuns gravkammer

Dere er arkeologer på oppdrag i Tutankhamuns Gravkammer i Egypt. Plutselig har dere utforsket lenger enn dere burde og er fanget i et mørklagt gravkammer. Klarer dere å finne veien ut i tide?

Amazing Race

Løs koder og mysterier ute i selve bybildet! Dere er etterforskere på jakt etter en kriminell ransliga i Oslo by. Spillet foregår i området rundt Karl Johans gate. Fordi spillet foregår utendørs kan vi ha opp til 36 deltakere fordelt på mindre grupper på 3-6 personer.
For større grupper enn 36, ta kontakt med oss, så kan vi tilrettelegge.

Perfect Escape Box

Escape Room in a Box! Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni. Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier! Spilles i vår lobby av opptil 30 personer på en gang!