Våre Spill

Escape Room

Senk Blücher – 09 april 1940

Datoen er 9. april 1940 og tyskerne seiler inn i Oslofjorden med slukte lanterner. Du er stasjonert på Oscarsborg festning og oberst Eriksen har gitt sin kommando: Båten skal skytes! Oslo by og kongens liv er i deres hender.

Har dere det som trengs?

Escape Room

Den gale oppfinneren

Året er 2047 og verdensbefolkningens IQ er blitt drastisk redusert! Som siste rest av noenlunde intelligente mennesker er oppdraget deres å redde menneskeheten fra komplett idioti ved å fullføre Den gale oppfinnerens maskin i tide!

Velkommen inn i en sprø verden!

Escape Room

Tutankhamuns gravkammer

Dere er arkeologer på oppdrag i Tutankhamuns Gravkammer i Egypt. Plutselig har dere utforsket lenger enn dere burde og er fanget i et av Tutankhamuns hemmelige kamre. Klarer dere å finne veien ut i tide?

Spill vår bestselger du også!

Escape Room

Treasure Hunt

Bli med i Leonardo da Vincis spennende univers av koder og finurlige hemmeligheter, på jakt etter tempelridderordenens hellige sverd.

Er dere smartere enn selveste da Vinci?

Utendørs

Amazing Race

Vi har bragt Escape Room utendørs! Løs koder og mysterier i selve bybildet!

Dere er etterforskere på jakt etter en kriminell ransliga i Oslo by. Spillet foregår i området rundt Karl Johans gate.

Lobby

Perfect Escape Box

Escape Room in a Box! Prøv opptaksprøven til vårt Perfect Intelligence Byrå. Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni. Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier! Spilles i vår lobby av opptil 30 personer på en gang!