Våre Pakker

Pakkeløsning med middag

Bestill vår pakkeløsning og få en helaften med teambuilding, spill og fantastisk mat. I denne pakken får dere først spille Escape Room og så Perfect Escape Box i lobbyen. Deretter følger en herlig treretters middag på Resturant Louise på Aker Brygge. Alt for bare 1389,- pr person og hele beløpet samlet på én faktura. Enklere blir det ikke.

Teambuilding med workshop

Her får dere relevant faglig utbytte samtidig som dere har det moro sammen! Pakken består av en workshop om samarbeid, kommunikasjon og kreativitet holdt av erfarne foredragsholdere, samt to runder med Perfect Escape spill og en deilig 3-retters middag på Aker Brygge.

Utdrikningslag

Våre Perfect Escape spill passer perfekt for utdrikningslag! Velg mellom vårt utendørs spill Amazing Race eller våre fire Escape Room innendørs. Dere får tilgang på lobby 15 min før og etter spill og vi kan hjelpe dere med å booke flere aktiviteter.

Bursdagsfest

Å spille Escape Room og andre Perfect Escape spill er moro for alle, uansett alder. I lobbyen vår har vi plass til 16 personer, etter justering mtp smittevern, og vi ordner gjerne med mat, drikke og kaker eller dere kan ha med eget.