Våre Pakker

Pakkeløsning med middag

I denne pakken får dere først spille Escape Room og så Perfect Escape Box i lobbyen. Deretter følger en herlig middag på en av våre samarbeidsrestauranter. Vi samarbeider også med Pakkhuset om dere ønsker konferanselokaler. Ta kontakt for en fantastisk pakkeløsning med teambuilding og moro!

Escape Box til konferansen

Bestill Escape Boxer til konferansen! Vi leverer Escape-spill med gamemaster og tar med hele opplevelsen til deg.
Våre Escape Boxer er spesialdesignet nettopp for teambuilding. Vi har laget våre spill selv, og de byr på masse moro, hjernetrim, kodeknekking, problemløsning og samarbeid. Her må lagkameratene virkelig kommunisere for å komme å mål!

Julebord

Feir tidenes julebord hos oss! I vår julebordspakke får dere spill i våre populære Escape Rooms, samt Perfect Escape Box eller vårt splitter nye spill: «The New York Mafia» i lobbyen etterpå. Deretter fortsetter festen med en herlig julemiddag hos en av våre samarbeidsrestauranter Ta kontakt for mer info!

Utdrikningslag

Våre Perfect Escape spill passer perfekt for utdrikningslag! Velg mellom vårt utendørs spill Amazing Race eller våre fire Escape Room innendørs. Vi har alle rettigheter for servering.

Bursdagsfest

Å spille Escape Room og andre Perfect Escape spill er moro for alle, uansett alder. I lobbyen vår har vi plass til 30 personer og vi ordner gjerne med mat, drikke og kaker eller dere kan ha med eget.