EN HELAFTEN MED TEAMBUILDING, ESCAPE ROOM OG NYDELIG MIDDAG

Våre firmapakker inneholder dobbel runde Escape-room-spill hos oss etterfulgt av en herlig middag hos en av våre samarbeidsrestauranter. Vi har skjenkebevilling og kan servere snacks og forfriskninger før og etter spillene. Vi samarbeider også med Pakkhuset og kan tilby full konferanseløsning og møtelokaler. Alt bookes gjennom oss og samles på én faktura i etterkant. Stor moro, masse innhold, superenkelt!

 

ESCAPE ROOM:

Dere deles inn i grupper på opp til 6 pr lag. Så spiller dere Escape Room først og deretter Escape Box i lobbyen. Vi har fire Escape Rooms som vi fordeler lagene på.

Våre Escape Room-spill er en aktivitet dere kan lære mye av, samtidig som dere har det moro sammen. Alle våre spill er bygd nettopp med dette i bakhodet; det skal være en morsom aktivitet som inspirerer til å bli bedre på samarbeid, kommunikasjon og kreativitet på en god måte.

Les mer om våre Escape Room under SPILL i menyen.

ESCAPE BOX I LOBBY:

Escape Room er en herlig time med moro som fyker forbi, og det er ekstra velkomment med en ny runde spill i lobbyen etterpå! I våre firmapakker er dette inkludert.

Velg mellom Perfect Escape Box, som er et Escape Room i en koffert! Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni! Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier!

Eller forsøk deg på vår splitter nye spill-lansering: The New York Mafia!

N.Y. Mafia spilles også i vår lobby, og er ikke mindre enn 2-3 hele Escape Rooms komprimert inn i en diger boks! Her kan hele firmaet samarbeide om kriminelt maktmonopol i New York! Spillet krever strategisk samarbeid og oppgaveløsning og byr på enormt mye moro!

 

FULLFØR FESTAFTENEN MED MIDDAG:

Etter spillene går turen videre til en nydelig middag hos en av våre samarbeidsrestauranter:
Louise Restaurant & Bar på Aker brygge (10 min gange) eller Kullt (2 min gange)

Louise Restaurant & Bar:
Hos Louise får dere en nydelig treretters middag i klassiske og vakre omgivelser. Menyen følger sesongene. Dette er et av ankerpunktene av servering på Aker Brygge og troner som en av bryggens eldste og største restauranter.
Pris for firmapakke med Louise: Fra 1495,- pr pers.

Kullt:
Kullt er en nyåpnet, trendy og kulinarisk samlingssted for større selskap. Med Norges største kullgrill tilbyr Kullt en variert meny med kjøtt, fisk og vegetarretter. I firmapakken vår inngår Kullts berømte delemeny: Playing with fire! Et festmåltid fra kullgrillen Roxanne med masse tilbehør etter sesongen, samt dessert, som fordeles på hele selskapet.
Pris for firmapakke med Kullt: Fra 1360,- pr pers.

Gastroteket:
Eller vil du kanskje besøke Vikas splitter nye Gastropub, med nydelige lokaler og fantastisk mat?
Pris for firmapakke med Gastroteket: Fra 1345,- pr pers.

 

Prisene er inkludert mva og ekskludert drikke, som kommer i tillegg.

 

FULL KONFERANSE?

Vi samarbeider med naboen vår Pakkhuset, som er et splitter nytt og trendy arrangementslokale med barer, lounger, møterom og konferansesaler. Her kan vi snekre konferansetilbud i alle størrelser og alt samles på én faktura fra oss. Vi kan også levere Escape Box-spill i Pakkhusets lokaler. Send oss en forespørsel om dere ønsker tilbud på møtelokaler/konferansepakker.

Pris for konferansepakker på Pakkhuset: Fra 215 – 525,- eks mva pr pers.
Pris for selskapspakker på Pakkhuset (inkl matservering): Fra 825,- eks mva pr pers.

 

Ta kontakt for mer info om firmapakkene, reservasjon, drikkepakker og andre tilrettelegginger.
Det er også fint mulig å bestille firmapakke uten mat, eller med kun én runde spill. Vi tilrettelegger etter dine ønsker.

Ta kontakt via skjemaet under, så sender vi dere menyen og lager en perfekt pakke for dere!