Julebord hos Perfect Escape

I vår julebordspakke får dere spill i våre populære Escape Rooms, etterfulgt av ny runde spill i vår lobby med Perfect Escape Box eller vår splitter nye spill-lansering: The New York Mafia. Deretter fortsetter festen med en herlig julemiddag hos en av våre samarbeidsrestauranter. 

Louise Restaurant & Bar:
Hva med en klassisk treretters julemiddag på Akers Brygges store og stolte ankerpunkt: Louise Restaurant & Bar?
Pris for julebordspakke med Louise: Fra 1875,- pr pers.

Kullt:
Eller hva med en annerledes kullgrillet julemiddag hos nye og trendy Kullt?
Pris for julebordspakke med Kullt: Fra 1485,- pr pers. 

 

Rekkefølgen og innholdet i pakken kan endres etter deres ønsker. Bare gi oss beskjed om hva som passer dere best!

Bevilling og bar

Perfect Escape i Oslo er eneste Escape Room i byen med egen bar! Her kan dere få velkomstdrink ved ankomst, pausedrink mellom spill og/eller seiersdrink etter spill! Drikke hos oss og hos restauranten kommer i tillegg. Ta kontakt så skreddersyr vi en løsning for ditt team! 

Den perfekte teambuildingen!

Våre Escape Room-spill er en aktivitet dere kan lære mye av, samtidig som dere har det moro sammen. Alle våre spill er bygd nettopp med dette i bakhodet; det skal være en morsom aktivitet som inspirerer til å bli bedre på samarbeid, kommunikasjon og kreativitet på en god måte.

Les mer om våre Escape Room under SPILL i menyen.

Escape-spill i lobbyen!

Escape Room er en herlig time med moro som fyker forbi, og det er ekstra velkomment med en ny runde spill i lobbyen etterpå! I vår julebordspakke er dette inkludert.

Velg mellom Perfect Escape Box, som er et Escape Room i en koffert! Dekrypter kofferten og løs spionjakten som gjemmer seg inni! Kofferten er spekket med koder, låser og mysterier!

Eller forsøk deg på vår splitter nye spill-lansering: The New York Mafia!

N.Y. Mafia spilles også i vår lobby, og er ikke mindre enn 2-3 hele Escape Rooms komprimert inn i en diger boks! Her kan hele firmaet samarbeide om kriminelt maktmonopol i New York! Spillet krever strategisk samarbeid og oppgaveløsning og byr på enormt mye moro!